X

Welkom bij het kerkenoverzicht van SKIN

In Nederland zijn ongeveer 1 miljoen christenen met een migratie-achtergrond (SCP: Christenen in Nederland, 2018). Diegenen onder hen die actief kerkelijk betrokken zijn, bezoeken kerkdiensten in meer dan 75 talen, in ruim 1.200 internationale en migrantenkerken.

In deze gids zijn momenteel zijn meer dan 1.100 anderstalige kerken te vinden. Er is gekozen voor een chronologische indeling in christelijke denominaties, in de lijn met de (internationale) kerkgeschiedenis: Oriƫntaals Orthodox, Oosters Orthodox, Rooms Katholiek, Protestants, Evangelische- en Pinksterkerken.

Deze gids is bedoeld als vindplaats van alle anderstalige samenkomsten in Nederland. Wij hopen dat zoekers hierdoor een plek vinden in de christelijke gemeenschap die bij hen past. Want al wordt in de meeste kerken vertaling aangeboden - het is mooi en fijn om elkaar te ontmoeten en te spreken in je eigen taal.

 


Zoeken van een gemeenschap

Je kunt op diverse manieren naar een kerk, gemeenschap of organisatie zoeken. Je kunt hieronder een plaats of een stroming selecteren of zelf een taal of naam intypen. 
 Toevoegen gegevens en contact

Deze Kerkengids wordt up to date gehouden dankzij informatie die wij vanuit lokale kerken krijgen aangeleverd. Wil jij ook een kerk, samenkomst of wijziging doorgeven? Of heb je een andere vraag?

Vul dit formulier in of stuur een bericht naar info@migrantenkerken.nl.